Door mijn kennis en expertise, wil ik graag samen met u mijn visie op uw produktfolio delen en bekijken welke mogelijkheden er voor u zijn om correct en legaal zaken te doen.

Naast persoonlijk advies geef ik ook gerichte workshops en trainingen op het gebied van Export Control gerelateerde zaken zoals:

-Workshop gericht op het classificeren van producten en diensten met behulp van o.a. de tool “Gebruikstarief” van de Douane alsmede enkele internationale websites.
-Herkennen van strategische-, militaire- & Dual Use goederen en hoe dan verder
-Screenen van personen en bedrijven
-Hoe om te gaan met Export Control en Sanctiebeleid in het algemeen
-Hoe zet ik een ICP, “Internal Compliance Programm” op en waar moet dat aan voldoen?
-Handel tussen Nederland en o.a. Iran: kan ik dat (goederen/diensten), mag ik dat (screening/US content) en wil ik dat (ethiek)?

Regelmatig zijn er open inschrijvingen voor deze trainingen o.a. bij evofenedex en FME alwaar ik dan als trainer fungeer.

Incompany training & workshops zijn uiteraard ook mogelijk en hebben mijn voorkeur i.v.m. het vaak gevoelige karakter (confidentialiteit) van de producten/diensten en de te volgen export strategie van de onderneming. Discretie staat voorop! Aanvraag van de tarieven kunt u doen via het contact formulier onder “Contact”