Door mijn kennis en expertise, wil ik graag samen met u mijn visie op uw produktfolio delen en bekijken welke mogelijkheden er voor u zijn om correct en legaal zaken te doen.

Als exporterende ondernemer wordt u geconfronteerd met lastige vragen omtrent de te exporteren producten of diensten:

“Wat is nu de juiste GN- of HS-code? En wat is de bijbehorende SGP-nummer of ECCN-code? Hoe kom ik daarachter? Gelden er sancties op mijn producten/diensten bij export? En hoe zit dat met eventuele import in het land van bestemming? Mag ik handel drijven met sanctielanden? Wat zijn daar de beperkingen en hoe ga ik daar mee om? Veel concurrenten willen graag met Iran handelen: kan en mag ik dat ook? Wat zijn mijn restricties?”

Bent u op zoek naar een externe sparringpartner die u kan bijstaan in het vinden van de antwoorden op de bovenstaande onduidelijkheden? Door mijn achtergrond in kennis en expertise, wil ik graag samen met u mijn visie op uw produktfolio delen en bekijken welke mogelijkheden er voor u zijn. om correct en legaal zaken te doen met gevoelige entiteiten en landen.

Daartoe kunt u middels de tab “contact” mij uitnodigen voor een vrijblijvend intakegesprek om gezamenlijk een passende oplossing voor uw specifieke uitdaging te realiseren.

Duidelijke 1 op 1 advisering, gericht op de totale supply chain: van grondstof (REACH/RoHS) tot en met het eindgebruik (end user certificat).